Despre noi

casa de marcat DATECS DP25

DATECS DP 25

Noul model de casa de marcat DP25 este avizat in conformitate cu prevederile Art.3 alin. (2) din OUG 28/1999, Art.17 lit.f) din Normele de aplicare.

SC MANUEL SRL a fost infiintata in 1991 si a colaborat cu peste 10.000 de firme oferind distributie si service pentru o gama variata de echipamente electronice.

Casele de marcat si cantarele electronice au avut ponderea cea mai mare in activitatea firmei si au fost distribuite in judetele Timis si Caras-Severin. Se adauga alte echipamente electronice necesare functionarii sistemelor de vanzare (sistemele fiscale POS pentru magazine, supermarketuri, case de schimb valutar, restaurante ,hoteluri s.a.).

Oferim o asistenta tehnica profesionala prin departamentul de service atat la achizitia echipamentelor (instalare, scolarizare ) in perioada de garantie cat si in perioada urmatoare, la sediul firmei sau, pe baza contractelor de mentenanta, la locul unde este instalat echipamentul. Rezolvam un mare volum de sesizari prin telefon si prin mail.

Sprijinim firmele pentru obtinerea de la ANAF a documentelor legate de functionarea aparatelor de marcat fiscale .
Livram firmelor toate consumabilele necesare in functionarea produselor comercializate de noi ( role de hartie, riboane s.a.) asigurand la cerere si transportul la punctul de lucru al utilizatorului.

Indrumam firmele in rezolvarea problemelor legate in special de legislatie, ce apar in timpul functionarii acestora.

Ne dorim ca firmele cu care colaboram sa fie multumite.